Peste 12 de ani experiență Livrare gratuită peste 150 RON  Plăți securizate

Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Pret

Pret

  • 140,00 lei - 223,00 lei

Filtre active

Detergent lichid de rufe colorate cu...

Detergentul lichid de rufe colorate cu lavanda Sodasan curata puternic si economic hainele. Mirosul de lavanda confera rufelor o prespetime deosebit de placuta. Detergentul este potrivit pentru toate fibrele si materialele mai putin a lanii si a matasii. Detergentul ecologic poate fi utilizat la temperaturi de spălare cuprinse între 30℃ și 95℃. Sodasan.ro ofera produse prietenoase cu mediul.

140,00 lei Pret

Detergent lichid de rufe universal cu...

Detergentul lichid de rufe universal cu lime Sodasan curata puternic si economic hainele. Mirosul de lime confera rufelor o prespetime deosebit de placuta. Detergentul este potrivit pentru toate fibrele si materialele mai putin a lanii si a matasii. Detergentul ecologic poate fi utilizat la temperaturi de spălare cuprinse între 30℃ și 95℃. Sodasan.ro ofera produse prietenoase cu mediul.

140,00 lei Pret

Sapun Lichid si Gel de Dus cu Citrice...

Ingrediente:

INCI: aqua, potassium sunflowerseedate*, potassium olivate*, alcohol* denat, glycerin*, potassium citrate, parfum, limonene**, citral**, linalool**, geraniol**, citronellol**. *realizat cu ingrediente organice. **ca componentă a uleiurilor esențiale naturale.

223,00 lei Pret

Detergent de rufe lichid universal...

Detergentul de rufe lichid universal Sensitiv curata puternic haine;e cu o protectie naturala anti-gri. Detergentul lichid este lipsit de enzime,inodor si nu are coloranti sau conservanti. Este potrivit pentru toate fibrele comune, cu excepția lânii și mătasei.

Sodasan.ro ofera produse prietenoase cu mediul.

148,00 lei Pret

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: